29.11.2012

Ullakon aarteita

Tiistaina haettiin taas vintistä muutamia aarteita käyttöön. Enään ei tarvitse kierrellä kirppareita etsien vanhaa ihanaa tavaraa,  riittää kun kipuaa tuonne omaan vinttiin ja sieltä etsii. Tällä kertaa sieltä haettiin riihimäen lasipurkkeja keittiön avohyllykköön sekä vanha singeri makuuhuoneeseen pöydäksi. Myös vanha peili singerin päälle löytyi.

Tuola vintissä on niin paljon kaikkea ihanaa, mutta vielä ei kaikki mahdu käyttöön ja näyttöön, kun on vaan tämä keskikerros käytössä. Ennestäänhän meillä on jo talon alkuperäisistä tavaroista ollut käytössä askon aito ja alkuperäinen 50-luvun senkki tv-tasona, sekä vanha vanha lankkupöytä, jonka on aikoinaan tämänkin talon rakentanut kirvesmies tehnyt karjalassa. Meillä pöytä sai uuden maalipinnan ja lasin päälle suojaksi.. On kyllä paljon hienompi ja upeampi kun ne kaupassa myytävät "vanhat" lankupöydät.




Lasipurkkeihin päätyi: koirien namit ja luut, kissan murot, sekä märkäruokapussit ja lintujen jyvät talveksi. Nuo lasipurkit oli kiva saada käyttöön ja vielä niin että ovat näkösällä.. Mekun asumme itse Riihimäellä ja onpa vielä oma sukunimenikin Riihimäki.. Se siitä täysin salassa kirjoittelusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti