15.11.2012

Muistatteko..

..sen plussa mainoksen vuodelta jotakin, missä laitetaan valoja päälle ja pois ja plussapalloja tipahtelee katosta. No kuitenkin.. Itselleni tuli se mainos eilen mieleen, kun klikkailin katkasijasta valoja päälle ja pois, sillä meillä on keittiössä kattovalo!! Enään ei tarvitse pärjätä joulutähdellä ja välitilojen valoilla. Meidän keitiössä näkee lukea lehden nyt myös iltaisin. Voi ihminen olla iloinen arjen pienistä asioista.

Meillä on remontti kyllä opettanut kärsivällisyyttä ja nauttimaan noista arjen pienistä iloista ja ennenkaikkea löytämään niitä ilonaiheita sielä arjen keskellä niistä ihan tavallisista asioista. Toiset ihmiset ei aina ymmärrä kun minä hypin tasajalkaa ja päästelen riemunkiljahduksia esimerkiksi nyt tästä, että meillä on keittiössä kattovalo ja siihen vieläpä tulee se valo kun katkaisijasta painaa.. Toisille nämä asiat kun on itsestäänselviä.. Niitä asioita ei ole odotettu yli kuukautta kaikissa kodeissa ja tultu toimen työmaavaloilla.

Ennen meidän muutot menivät sillä periaatteella että aamulla pakattiin auto ja illalla oli koti jo valmis. Verhot ikkunassa, astiat kaapeissaan ja vaatteet viikattuina kaappiin. Hyvässä lykyssä muuttolaatikotkin jo hävitetty/palautettu. Tämä muutto ei mennyt niin. Lamput eivät ole vielä katossa, verhoja ei ole edes hommattu saati verhotankoja.. Vaatteet on sielä minne mahtuu ja missä vähiten likaantuvat remonttipölystä. On myös laatikoita joihin ei ole kurkattu sen jälkeen kun ne on täyteen pakattu. No ehkä jouluksi.. Tai ensi juhannukseksi.

Nauttikaa te omista arjen pikku iloistanne, minä nautin aivan varmasti omistani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti