13.11.2012

Ellos

Elloksen koti  tuotteet ovat tulleet talon oston jälkeen tutuiksi. Edellisviikolla posti toi ellokselta 2kpl villamattoja, olohuoneeseen kerman värisen, koko 200cm x 290cm ja keittiöön harmaan, koko 170cm x 240cm. Matot oli kyllä todella mieluisat ja olen erittäin tyytyväinen etenkin olohuoneen mattoon. . En oikein tiennyt minkälaisen maton olkkariin haluankaan, värinä vaalea ja riittävän iso olivat kriteerit. . Tilasin nuo villamatot vähän niin, että katsotaan nyt jos olis yhtään sellaiset mitä pitää,  kun sain spostiin -40% alennuskoodin. Yllätys oli iloinen! 

Paketissa oli myös vessaan korkea kaappi, sekä saman sarjan peilikaappi. Värinä tietystikkin harmaa. Jo aiemmin olen ellokselta tilannut kattoplafondin eteiseen ja kattovalon olohuoneeseen. Tuo olohuoneen valaisin on jo tullut, ja voi että kuinka se onkin kaunis. Eteisen plafondia vielä odotellaan, lupasivat toimituksen joulukuun alkuun. Toivotaan että sekin istuisi meille. Laitan kuvia  miltä tavarat näyttävät meillä kotona kunhan ne saadaan paikoilleen/löytävät paikkansa.

Tänään tulivat myös meidän sälekaihtimet, ihanaa! Ja näpäärästi meni kun ne käytiin heti aamusta paikoilleen asentamassa. Hetki varmaan menee että silmä tottuu niihin kun tähän asti on meillä ikkunat olleet ihan paljaat. Mutta on se ihanaa kun ei enään tarvitse miettiä missä vaihtaa vaattet ettei kaikki näy naapuriin tai kadulle. Nyt vielä verhotangot ja verhot niin johan taas muuttuu meillä kodin ilme. 

Tässä muutama nopsasti napattu kuva sälekaihtimista:

kiinni

auki

ylhäällä

Sälekaihtimet siis päälle asennettuina, koska väliin asentaminen ei meidän ikkunoihin 
onnistunut.Värinä valkoinen, materiaalina puu ja leveys 35mm normaalisti "palikan" 
leveys  25mm. Olen todella tyytyväinen näihinkin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti