30.10.2012

Siivouspäivä !

Tänään oli pitkästä aikaa vapaapäivä töistä ja se menikin siivoillessa ja tavaroita paikoilleen laittaessa. Sähköjä puuttuu edelleen ja muitakin hommia kesken mutta nyt on edes siistiä ja tavarat alkaa pikku hiljaa löytämään paikkansa. Iltojen pimetessä sitä kyllä kummasti huomaa kaipaavansa valoa.. Kattovalot kun saisi vihdoin niin olisin erittäin onnellinen.

Kävimme myös tilaamassa  sälekaihtimet. Ihanaa ei enään tarvitse elää akvaariossa! Mitat paikallinen firma oli jo käyny ottamassa, muta hinta oli aika suolainen ja piti hetki pohtia ennenkuin uskalsi tilauksen tehdä. Eli nyt meille tulee kaikkiin keskikerroksen ikkunoihin 35mm leveät, valkoiset puusälekaihtimet ja päälle asennetuina, koska ikkunoihimmehan ei tietenkään onnistunut asennus ikkunan väliin. Pikku hiljaa saadaan tästä vielä kotoisampi koti. Tässä vielä kuvia:


362



 Kuten kuvista näkyy, niin paljon on vielä tekemistä. Verhot täytyisi hankkia, listoja laittaa, takka + muuri maalata... Kyllä tätä hommaa riittää! Vessalle ei alkuun pitänyt mitään tehdä kun se nyt menettelee, mutta lauantai iltana rupesin vähän tutkimaan ja kun selvisi että muovimaton alta löytyy lautalattia ja laminaattilevyn takaa ihan tasainen hyvä levysienä niin taidetaan sekin nytten rempata. Eli lankkulattia esiin ja saman väriseksi kuin eteisen, keittiön ja verannan lattia ja seiniin tapettia. Ihanaa, vaikka wc olikin siisti niin ei se kyllä kaunis ja silmää miellyttävä ollut! Siivouspäivä sujuu muuten paljon mukavammin kun laittaa hyvä musiikin pauhaamaan ja sen tahdissa siivoilee.

4 kommenttia:

  1. Hei! Kiva että löysin blogisi, mekin olemme juuri muuttaneet rintamamiestaloon.

    VastaaPoista
  2. onko teillä isokin remontti edessä/aikeissa? :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä, ulkoapäin talo on kunnossa, katto ja laudoitukset ok. Aloitamme remontin yläkerrasta, jatkamme alakertaan ja sitten kellariin. Teemme ulkosaunankin joskus tulevaisuudessa :) Eristykset, sähköt, putket...

    VastaaPoista
  4. eli hommia riittää ;) mutta niinhän näissä aina. :)

    VastaaPoista