6.12.2012

Huomista odotellen

Tämä päivä on taas kulunut siivouksen merkeissä.. Tästä on tainnut tulla uusi tapa meidän taloudessa, että kun minulla vihdoin koittaa se yksi vapaapäivä niin se menee siivotessa.. No mutta onhan se mukava kuunnella joululauluja ja siivota. Paras palkka on kyllä raikas tuoksu. Tänään kaikki irti lähtevä (petivaatteet, sohvatyynyt, matot..) lensivät pariksi tunniksi ulos tuulettumaan ja jopas ne tuoksuvatkin nyt raikkaalta. Tausta musiikkina on toiminut Antti Tuiskun ja Michael Bublen joululaulut.

Ja miksikö taas perusteellinen suursiivous.. Huomena meille tulee kavereita taas kylään ja tarkoitus onkin kokata kahdeksalle hengelle kolmen ruokalajin illallinen, nam. Nousee jo itselle vesi kielelle kun miettii illan menua. Alkuun perus vihreäsalaatti kera viinirypäleiden ja leipäjuuston. Pääruokana kermaperunat, moskovanpata, kalkkuna ja kotijuusto ja jälkkäriksi pipreita kera homejuuston, sekä valkosuklaa-mangojuustokakku. Nam!

Ihana kun on iso keittiö jossa mahtuu kokkaamaan ja istumaan iltaa ystävien kera. Hyvä ruoka, hyvä seura ja sopivasti viiniä. Olisiko parempaa tapaa viettää perjantai iltaa. Nyt pyykit kuivumaan ja juustokakun tekoon.

Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti