17.7.2013

Remontti jatkuu

Huh kun pitää kiirettää. Töitä, koirien ulkoilutusta ja nukkumista.. Niistä on meidän kesä tehty!
Nyt kuitenkin pitäisi palata remonttien pariin ja laittaa koti esittely kuntoon. Sukulaiset tulee tupatarkastukselle elokuun ensimmäisenä lauantaina ja koska he käyvät kylässä sen verran harvoin täytyisi kaiken olla tip top. Tai ainakin itse haluaisin että kaikki olisi vimosen päälle hyvin !

Täytyy laittaa jalkalistaa, kattolistaa, ikkunalistaa.. Maalata muutama kynnys ja vessan lattia, tapetoida ja maalata vessa, maalata muurit (keittiö ja olohuone), sekä vielä tuo niin ihana mutta inhottava pönttöuuni, jonka  maalaaminen herättää yhden ainoan kysymyksen. Miten saan sen maalattua takaakin? Pönttöuunin ja seinän välissä on muutaman sentin rako, ei enempää. No pakkohan se on yrittää kun ei tuo vihreä sävy  nyt kyllä oikein miellytä.

Wc tällä hetkellä
Vessan tapettia on mietitty ja pähkäilty. Muutama hyvä vaihtoehto on ollut, mutta ei ne kuitenkaan ole tuntuneet juuri siltä oikealta. Lueskelin yksi ilta Paint it black blogia ja löysin  Sandbergin Linnea tapetin. Siinä se nyt siis on. Meidän vessan tapetti. Oli pakko päästä hämeenlinnaan sitä Värisilmä liikkeeseen katsomaan ja sen minä sitten tahdoin. Se oli nyt se oikea! Pakko myöntää että mies päästi liikkeessä kovaan ääneen parahduksen KAMALA! Mutta yön yli kun nukuttiin niin johan se antoi luvan sen tilata. Katsotaan nytten tuleeko vessasta kamala vai ihana. Minä veikkaan ihana!

Tapetti tulee vessassa kahdelle seinälle, puolitoista seinää maalataan valkoiseksi. Ovi olisi tarkoitus maalata liitutaulumaalilla, saa vessassa kävijät jättää meille sinne sitten terveiset. Saa nähdä onko sekään ihan toimiva ratkaisu. Täälä riittää paljon hommaa ja aikaa vain reilu kaksi viikkoa. Mutta odotan jo innolla VALMISTA keskikerrosta. Ajatus että saan sanoa ensimmäisen remontti etapin olevan täysin valmis kuulostaa mahtavalta, ihanalta ja helpottavalta!

4 kommenttia:

  1. Varmasti tulee ihana! Samaa tapettia ihastelin itsekin, mutta en keksinyt sille paikkaa meiltä. Remppaintoa! On se vaan sitten ihanaa, kun pääsee ihastelemaan valmista. :) Mahtuisko pieni tela uunin taakse? Sellaisella olen itse maalaillut hankalia paikkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pientä telaa olenkin miettinyt ja siihen pidempi varsi niin ylettyy pidemmälle. :) Toivotaan että onistuu sillä!

      Poista
  2. Hei, olipa kiva lukea, että olit löytänyt blogistani tapetin :) Ihana juttu, varmasti tulee kiva!

    VastaaPoista