20.7.2013

Muuri vaihtoi väriä

 Tai ei väri oikeastaan vaihtunut, mutta lopputulos on siistimpi ja muurikin on nyt valmis. Ah, tuo sana valmis on ehdottomasti uusi lempisanani.

Maaliksi valikoitui tikkurilan luja ja väriksi "laasti". Puuhellan päällä oli ennen laatat, joiden irrottamisen jälkeen on mietitty miten saadaan muuri tasaiseksi ja maalattua. Vihdoin eilen mies sai muurin tasoitettua loppuun ja maalailtiin vielä illalla yhdeksän aikaan täälä. Maanantain urakkana olisi olohuoneen muurin maalaus ja sitten alkaa pohdinta pönttöuunin suhteen.

Miehellä on ollut kriisi miten hän saa muurin tasaiseksi. Eilen sitten koitin saada hänet ymmärtämään että kun ei tehdä uutta vaan vanhasta "uutta" ei lopputulos ole sileä ja täydellinen. Sitäpaitsi tuo pieni rosoisuus tuossa vanhassa muurissa on mielestäni täydellinen.

Tämän päivän projektina on minulla vessan lattian maalaus ensimmäiseen kertaan ja 3kpl kynnyksiä. Mies askarteli eilen kynnyksille suojat, kun kuivumisaika on viikon verran. Eikun remppakamat päälle ja maalaushommiin, ihanaa lauantaita !

1 kommentti:

  1. Oon niin kateellinen tuosta puuhellasta! Meiltäkin löytyy sävyä laasti, mutta kellarin kylppärin yhdestä tasoitetusta seinästä. :) Munkaan mielestä täysin tasaista ja sileää lopputulosta ei kannata edes tavoitella, vaan pieni rouheus tuo kivaa fiilistä. :)

    VastaaPoista