5.2.2013

Pönttöuuni

Täälä sormia syyhyttäisi päästä maalaamaan olohuoneen pönttöuuni ja muuri. Tuo meidän pönttöuuni on joskus 70-luvulla käännetty sähkövastuksilla toimivaksi, mikä on harmilista mutta antaa sen nyt olla. Jossakin vaiheessa olisi tarkoitus selvittää josko sen saisi taas takaisin puilla lämmitettäväksi. Nyt kun se lämmittää yösähköllä ja varaa lämmön päiväksi ei sitä ole voinut maalata. Mutta kohtahan se kevät jo on ja pääsee maalaus puuhiin. ;)

Alkuun oli ajatus että pöntöstä tulee ehdottomasti valkoinen ja muurista harmaa, mutta nyt on alkanut kyteä ajatus valkoisesta muurista ja mustasta pöntöstä. Kuulostaako kamalalta? Meidän olkkari on melko bliisu meidän tyyliin ja muuhun asuntoon verrattuna ja musta takka tuola nurkassa voisi olla se juttu mikä tekisi olohuoneesta selkesti meidän näköisen. Kuten olette jo ehkä huomanneet niin me ei viihdytä valkoisessa kodissa. Meillä täytyy olla vahvoja värejä, jotta viihdymme ja musta onkin ollut susiossa.. Ainakin keittiössä.

Ja nythän siis sekä muuri, että pönttöuuni ovat tuollaiset hailakan vihreät suoraan sieltä 70-luvulta.

(Kuva on jostain sieltä muuton tienoilta)

2 kommenttia:

  1. Oon niin kateellinen tuosta pönttöuunista. :) Alkuperäiset asukkaat oli sen tästä talosta purkanut. Ite oon mustan pöntön (ehkäpä vielä mattamustan) ja valkoisen muurin kannalla, olis upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo itsekkin ollaan tyytyväisiä että ovat edes säästäneet tuon vaikka onkin sähkövastukset laitettu. Tuo se sitä vanhaa tunnelmaa tuossa nurkassa :) makuuhuoneesta on purettu yksi pönttöuuni pois mutta onneksi keittiöstä löytyy alkuperäinen puuhella ja olohuoneesta tuo yksi pönttö.

      Poista