19.2.2013

Kurkistus makuuhuoneeseen

Nyt kun saatiin sänky makuuhuoneeseen kehtaa sieltä julkaista kuviakin. Patjat kun oli latialla oli makuuhuone aina sotkuisen näköinen eikä sinne tahtonut ketään päästää kurkistelemaan.

Olemme halunneet säilyttää talossa mahdollisimman paljon vanhaa ja siksi makuuhuoneen vaatekaappeina toimivatkin aidot ja alkuperäiset komerot. Tai noista kolmesta komerosta yksi on alkuperäinen, yksi on osittain alkuperäinen, ovi vain käännettiin aukeamaan "edestä" ennen se olisi auennut kolmannen, täysin uuden komeron sisään. Yksi komero (keskimmäinen) on nyt siis rakennettu entisen oviaukon paikalle, joka kulki keittiöstä makuuhuoneeseen. Karmit ja komeron ovi saatiin keittiöstä kun jääkaapin paikalta purettiin yksi komero.

Keittiön ja makuuhuoneen oviaukko suljettiin vain siitä syystä, että muussa tapauksessa ei keittiöstä olisi saanut toimivaa. Tosin eipä ole tullut kaivattua sitä että talossa pääsisi ympäri, vaikka se rintamamiestaloihin kuuluukin. Luulenpa että jos ympäri pääsisi olisi meillä välillä aikamoinen ralli, kun eläimet juoksisivat ympäri toisiaan jahdaten.

Kattovalo on vanhan asukkaan jäljiltä tuola katossa, mutta luulenpa että se saa jäädä. Väriä se kyllä vaihtaa kun meillä ei kultaa muuten löydy. Varsi mustaksi tai kromiseksi niin istuu lamppu tuonne kuin nenä päähän. Mutta nyt niitä kuvia:









Kuten kuvista näkyy ei seinillä vielä ole oikein mitään. Rakastan valokuvia ja luulenpa, että makuuhuoneeseenkin jossakin vaiheessa tulee mustiin kehyksiin kuvia, joille etsitään paikka seinältä. Verhot ovat valkoiset pellavaverhot ellokselta.

Meillä on joka huoneessa erilainen katto, joista makuuhuoneen katto on ehdottomasti oma suosikkini. Sopii mielestäni hyvin tuohon boråsin vintage tapettiin. Olen kyllä kaikinpuolin tyytyväinen makuuhuoneeseemme ja sen tunnelmaan. Ihanaa viikon jatkoa!

3 kommenttia:

  1. Ihanan harmoninen tunnelma. :) Kaikki sopii niin hyvin yhteen. Meilläkin tuo juoksuympyrä poistui, kun haluttiin rauhoittaa makuuhuone (tai nykyinen työhuone) ja samalla saatiin edes yksi ehjä seinä keittiöön mihin laittaa keittiökaappeja ja pitkän tason. Hieman tämä ratkaisu mietitytti, mutta uskon, että se on näin toimivampi.

    VastaaPoista
  2. Kokeile vielä vaihtaa peilipiirongin ja tv-lipaston paikkaa. upea väritys.

    VastaaPoista
  3. täytyypi kokeilla tuota lipastojen paikan vaihtoa :)

    VastaaPoista