13.2.2013

Paljon asiaa, liian vähän aikaa

Johan on kun ei aika riitä millään kaikkeen. Ja mikä tämä väsymys on joka piinaa kaiken aikaa? Meillä on täälä tapahtunut jos ja vaikka mitä mistä voisi kirjoittaa ja ennenkaikkea pitäisi laittaa kuvia. Mutta miksi ei saa aikaiseksi kuvattua? Täällä vallitsee pienimuotoinen kaaos (vaikka tänään olikin suursiivouspäivä), ja tuntuu ettei kyllä kehtaa kuvia tästä kaaoksesta julkaista.

Mutta tiedättekö mikä on ollut mahtavaa.. Me ollaan nukuttu SÄNGYSSÄ kohta viikko! Ja minä, ihminen joka ei ole koskaan innostunut sängyn petauksesta tykkään siitä nykyisin, ihan vain koska on sänky minkä pedata. Vihdoin ja viimein viime perjantaina lillesand kotiutui meille. Monen mutkan kautta se meille löysi, I H A N A A!

Myös ellokselta tilaamani kattoplafondi on vihdoin tullut ja asennettu paikoilleen, tosin hieman vinossa se tuola katossa killuu.. Makkariin ja olohuoneeseen löytyi vihdoin verhot ja nekin on jo paikoillaan. Tosin kukahan ne silittäisi niin olisi pikkasen kivemman näköiset.

Etenkin tuo verhojen löytyminen olohuoneeseen alkoi jo tuntua yhtä mahdottomalta tehtävältä kuin lillesandin saaminen. Kaikki harmaat on aina lopulta ollut väärän harmaita minun makuuni. Nämä saa nyt luvan kelvata, löytyi H&M:ltä.Olohuone tuntuu nyt niin oudolta kun kaiku on täysin eri + ulkonäkö on huomattavasti tummempi eikä yhtään niin bliisu kuin tähän asti. Hetki varmasti menee että silmä tottuu. Näistä kaikista lupaan kuvia laittaa myöhemmin, jahka kaaos on purettu.

Ihanaa huomista ystävänpäivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Hienoa, että löysitte sängyn. Odotan innolla kuvia. :)

    VastaaPoista