11.1.2013

Sängytön makuuhuone

Taidan kohta unohtaa haaveet sängystä ja tyytyä nukkumaan lattialla patjoilla. Lillesandin saaminen tuntuu toivottomalta ja muut vaihtoehdothan eivät kelpaa.. Tämä on taas näitä juttuja, kun jotain saa päähänsä niin siitä on vaikea luopua.

Uuden vuoden aattona näytti jo vähän lupaavalta, kun espoon ikeassa oli vielä heidän mallikappaleensa lillesandista, joka oli menossa löytönurkkaan myyntiin 2.1. keskiviikkona. No kun me keskiviikkona heti kymmenen jälkeen soitettiin niin sänkyhän oli jo myyty.. Muutama ärräpää siinä lensi! Eli olivat kuitenkin sen hinnoitelleet maanantaina ja myyneet pois.

Eilen elloksella suhatessani pisti silmääni sänky, joka herätti toivonpilkahduksen, mutta vain hetkeksi. Kuvassa oleva sänky olisi muuttanut meille heti, jos olisi 160cm x 200cm.. Mutta ei. Sitä on saatavilla vain 90cm x 200cm kokoisena. Ja taas pääsi suusta ärräpäitä!
 No löytyihän sieltä myös alla oleva sängynpääty. Mutta sekin kokoa 180cm ja haluan päädyt molempiin päihin eli ei sekään onnistunut.
Meillä olisi tuola vintissä vanha sänkymme, mutta se on todella massiivinen ja leveydeltään 180cm. Haluan ehdottomasti 160cm leveän sängyn kun ei tuola makuuhuoneessa tuota tilaa ihan liikaa ole. Vanhassa sängyssämme on myös se vika, että se on puinen ja hieman kirsikan värinen.. Ei siis sovi muiden huonekalujen kanssa yhteen ollenkaan.

No meillä jatkuu sängyn metsästys edelleen, ehkä me jo juhannuksena nukutaan ihan oikeassa sängyssä?

1 kommentti:

  1. Minulla on sinulle haaste:

    http://tapahtuitarkoituksella.blogspot.fi/2013/01/haaste-3x11.html

    VastaaPoista