17.1.2013

Hankintoja ja lahjoja











Eilen löytyi Hyvinkään Citymarketista kaksi Tess Gerritsenin pokkaria. Aivan mahtavia kirjoja ja olen aiemmin jo lukenut neljä aikaisempaa kirjaa. Toisesta luinkin jo eilen heti ensimmäiset neljä lukua ennen nukkumaan menoa. Nämä kirjat ovat sellaisia että vaikea lopettaa lukeminen kun kerran aloittaa.

Entiset työkaverit kävivät sunnuntaina kahvilla ja tekemässä tupatarkastuksen. Saivathan he kuunnella talo ja remontti juttuja kyllästymiseen asti kun vielä heidän kanssaan työskentelin. Tuomisiksi saatiin, mitäpä muuta kun suola, leipä ja kauha. :)

Potkukelkka on löytö talon kellarista ja sillä ollaankin potkuteltu menemään isomman koiramme kanssa. Saa itselle hien pintaan ja koiralta isoimmat energiat pois.

Vanha rattikelkka ja lamppu ovat kirppari löytöjä joulukuulta. Rattikelkka oli pakko ostaa, sillä kun lapsia toivottavasti joskus tulee niin onhan se kivempi vanhalla kunnon kelkalla laskea kun muovisella uudella, joka hajoaa muutaman laskun jälkeen. Lamppu oli myös pakko saada hintaa oli 38euroa mutta jostain kuulin että olisi arabian tuotantoa, mahtaakohan pitää paikkansa?

Ja tämän viikon kruunasi maanantaina tekstiviesti.. Elloksen paketti jossa on tilaamani plafondi on VIHDOIN noudettavissa. Kukahan sen vaan ehtisi postista hakea.

Jos tänään olisi vapaa päivä viettäisin sen ulkona hankkien D-vitamiinin yliannostuksen.. Mutta töihin on mentävä. Koirien kanssa aamulenkillä olisi kyllä viihtynyt vaikka kuinka kauan. Pieni pakkanen, sininen taivas, ja auringon paiste. Siitä mä tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti