21.3.2013

Sairaslomalla

Meidän viikko sai täysin uuden suunnan eilen illalla, kun minä saunasta tullessa onnistuin astumaan koiranluun päälle ja sain jalkapohjaani reilu 3cm pitkän ja noin 0,5cm syvän haavan. Tikattavaksihan sitä lähdettiin!Ja tuo luu oli siis sellainen iso naudan putkiluu, josta koirat olivat mukavasti nakertaneet reunat sahalaitaiseksi ja astuin tietysti juuri sen sahalaita reunan päälle. Teki muuten kipeää ja haava oli aivan hirveän näköinen!

Nyt on siis 5 tikkiä jalkapohjassa, hirvittävä särky kun nousee sohvalta pysty asentoon, sekä yöllä nousi pieni kuumekkin vielä. Elän siis yksi jalkaisena, kun en tuolle vasemmalle jalalle uskalla painoa varata tekee sen verran kipeää ja  tikit kiristävät.

Olin ajatelut tänän lähteä koirien kanssa pitkälle metsälenkille, mutta yksi jalkaisen se on hieman hankalaa. Muutenkin raukat ihmettelee kun yksi könköttelee yhdellä jalalla menemään ja päästelee tasaisin väliajoin kirosanoja suustaan. Meillä pitäisi myös olla lauantaina juhlat 50-luvun teemalla mutta saa nähdä jääkö juhlat pitämättä. Tuo siivoaminen ja leipominenkin kuulostaa tällä hetkellä mahdottomalta. Harmittaa vain kun vieraat ja itse on panostanut asuihin ja mahdolisesti ei päästäkkään niitä esittelemään. No ehkä joku toinen kerta sitten. Nyt takaisin sohvan pohjalle, että saan jalan vaakatasoon ja säryn loppumaan. Aurinkoista ja puuhakasta päivää teille muille. :)


Toinen luun kalvaja

Ja toinen
Kyllä muuten hoitajia nauratti ensiavussa kun sanoin haavan tulleen koiranluusta. Harvemmin vissiin ihmiset menevät tikatavaksi astuttuaan koiranluun päälle. Meillä odotetaan jo kevättä ja kesää, entä teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti