23.3.2013

Aikamatkailua

Meillä tehdään tänään aikamatka takaisin 50-luvulle. Tykään itse järjestää aina teemajuhlia ja koska ensi tiistaina tulee taas lisää ikää niin tänään meillä on talon oston kunniaksi teemana 50-luku. Kuvia luvassa ehkä myöhemmin. :) Pääsiäisen kunniaksi on ostettu narsissit ja kerätty pajunkissoja. Nuo pajunkissat vaan ovat hieman saaneet kyytiä Molla kissaltamme. 


 Posti toi myös ellokselta uudet pussilakanat. Minusta tekstit esim. seinissä, lakanoissa ja huonekaluissa ovat nättejä mutta ei laisinkaan meitä. Nämä pussilakanat oli kuitenkin pakko tilata koska avomiehen mielestä kaikki on aina niin awesomea. "Koska oon niin awesome", "se nyt vaan on niin awesome".. Mies löysi lakanapaketin keittiönpöydältä ja kysyi mitä olen taas hankkinut. Sanoin että katso itse ja hymyhän sieltä tuli kun hän tekstin lakanoista luki. Onnistuin siis "yllätyksessäni". Taisi miehen mielestä olla ensimmäinen hyvä ostos pitkään aikaan. ;)
Ihanaa lauantaita, täälä lähdetään nyt etsimään 50-luvun tunnelmaa. Yritetään myös muistaa sammuttaa sähkölaitteet ja valot tänään klo:21:00-22:00.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti