18.9.2012

Meidän uusi koti !

Vihdoin 15.8.2012 haaveilulle tuli stoppi ja saatiin avaimet käteen, meidän OMAAN kotiin! Kauppakirjat tehtiin jo aiemmin kesällä, mutta elokuussa sitten vihdoin siirtyi talo meidän nimiin ja päästiin omilla avaimilla sisään. Ja ei kun  talolle penkomaan mitä vanha asukas oli meille jättänyt.. Ja vaikka mitä aarteitahan sieltä löytyi, niin lasia kuin huonekalujakin. Nyt on kuukausi rempattu ja kohta päästään jo muuttamaan, onhan sitä jo odotettukkin :)

Blogin nimi "Meidän Rupola" on väännelmä/muunnelma edellisten asukkaiden/talon rakentaneen perheen sukunimestä. Talossa on siis ennen meitä asunut vain yksi perhe.  

Tarkoitus olisi yrittää mahdollisimman usein ja paljon kirjoittaa, saa nähdä miten käy. Kirjoituksia tulee niin remontista kuin sisustamisestakin sekä ihan vaan nuoren parin elämästä vanhassa talossa kahden koiran kanssa. Tervetuloa viihtymään meidän kotona!

Tässä muutama kuva siitä, mistä on liikkeelle lähdetty. Kuvissa näkyvät huonekalut ovat kaikki edellisen asukkaan jättämiä. Paljon oli ihania ja kivoja tavaroita mutta oli myös niitä jotka menevät suoraan käyttökelvottomien listalle.


Ulkoa
Keittiö









Makuuhuone

Olohuone

Yläkerran pieni makuuhuone

Kellarin sisääntulo   



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti