16.8.2013

Arjen pelastaja?

Tai sitten ei. No katsotaan miten käy. Eilen palkkapäivän kunniaksi ostin electoluxin ergorapido 2in1 imurin. Olen tuollaisesta haaveillut siitä asti kun niitä tuli kauppoihin, mutta yli 200euron hintaa en suostunut maksamaan. Nyt oli Mustassa pörssissä tarjous ja imurin hinta vain 99€.. Tarjous tosin oli vain tuolle pinkille värille, mutta minullehan se passasi taas paremmin kun hyvin.

Saa nähdä tuleeko tuosta se kuuluisa arjen pelastaja vai täysi turhake, joka päätyy vintille pyörimään. Ajatus oli, että tuolla saisi näppärämmin esim. rappuset imuroitua, kun raijaamalla isoa dysonia perässään ja kompuroimalla johtoon. Myös kissanhiekkalaatikon edustan jos saisi pidettyä siistimpänä nyt tuon avustuksella. Mene ja tiedä mutta kovat on odotukset.



12.8.2013

Uniikkia taidetta

Tuparit oli ja meni, mutta haluan esitellä yhden saamamme lahjan. Saimme miehen veljeltä hänen itse tekemänsä taulun, joka jo etukäteen hyväksytetiin valokuvan muodossa. Taulu oli mieleinen ja niinpä saimme sen juhlapäivänä!
Taulu on iso kooltaan ja valitettavasti emme saa sitä vielä mihinkään esille. Nyt se tönöttää tuossa pönttöuunin vieressä muuria vasten odottamassa että sille joskus löytyy arvoisensa paikka.

Mieheni veli valmistui keväällä kuva-artesaaniksi ja lopputyönä teki kaksi hyvin samanlaista taulua kuin tuo meidänkin. Lopputyönä tehdyt olivat vain paljon isommat ja väriltään vaaleammat. Tykkäsin tauluista hirveästi ja siitä se ajatus sitten kai oli lähtenyt että mekin saamme oman. Kovin kitollinen olen tästä uniikista lahjasta, toista samanlaista ei varmasti löydy kenenkään olohuoneesta.

9.8.2013

Edland

Meille muutti alkuviikosta Ikean Edland vaatekaappi. Olen kovasti yrittänyt karsia Ikeaa pois ja hankkia mielummin täyspuisia mielellään vanhoja huonekaluja tilalle. Tämä sarja on kuitenkin ollut mieluisa ja vaatekaappia on metsästetty pitkin internetin ihmeellistä maailmaa. Olenko jotenkin hitaasti syttyvä vai miksi ainakun päätän jotain haluta on se jo poistunut valikoimista?

No nyt on vaatekaappi ja olen tyytyväinen hankintaan jälleen kerran. Saman sarjan lipasto ja kampauspöytä löytyykin jo. Tosin meillä kampauspöytä toimii tietokonepöytänä.

Huuto.net pelasti taas kerran.




Joskus sitten kun kohdalle osuu se oikea, niin hankin vanhan täyspuu vaatekaapin.