23.3.2013

Aikamatkailua

Meillä tehdään tänään aikamatka takaisin 50-luvulle. Tykään itse järjestää aina teemajuhlia ja koska ensi tiistaina tulee taas lisää ikää niin tänään meillä on talon oston kunniaksi teemana 50-luku. Kuvia luvassa ehkä myöhemmin. :) Pääsiäisen kunniaksi on ostettu narsissit ja kerätty pajunkissoja. Nuo pajunkissat vaan ovat hieman saaneet kyytiä Molla kissaltamme. 


 Posti toi myös ellokselta uudet pussilakanat. Minusta tekstit esim. seinissä, lakanoissa ja huonekaluissa ovat nättejä mutta ei laisinkaan meitä. Nämä pussilakanat oli kuitenkin pakko tilata koska avomiehen mielestä kaikki on aina niin awesomea. "Koska oon niin awesome", "se nyt vaan on niin awesome".. Mies löysi lakanapaketin keittiönpöydältä ja kysyi mitä olen taas hankkinut. Sanoin että katso itse ja hymyhän sieltä tuli kun hän tekstin lakanoista luki. Onnistuin siis "yllätyksessäni". Taisi miehen mielestä olla ensimmäinen hyvä ostos pitkään aikaan. ;)
Ihanaa lauantaita, täälä lähdetään nyt etsimään 50-luvun tunnelmaa. Yritetään myös muistaa sammuttaa sähkölaitteet ja valot tänään klo:21:00-22:00.

21.3.2013

Sairaslomalla

Meidän viikko sai täysin uuden suunnan eilen illalla, kun minä saunasta tullessa onnistuin astumaan koiranluun päälle ja sain jalkapohjaani reilu 3cm pitkän ja noin 0,5cm syvän haavan. Tikattavaksihan sitä lähdettiin!Ja tuo luu oli siis sellainen iso naudan putkiluu, josta koirat olivat mukavasti nakertaneet reunat sahalaitaiseksi ja astuin tietysti juuri sen sahalaita reunan päälle. Teki muuten kipeää ja haava oli aivan hirveän näköinen!

Nyt on siis 5 tikkiä jalkapohjassa, hirvittävä särky kun nousee sohvalta pysty asentoon, sekä yöllä nousi pieni kuumekkin vielä. Elän siis yksi jalkaisena, kun en tuolle vasemmalle jalalle uskalla painoa varata tekee sen verran kipeää ja  tikit kiristävät.

Olin ajatelut tänän lähteä koirien kanssa pitkälle metsälenkille, mutta yksi jalkaisen se on hieman hankalaa. Muutenkin raukat ihmettelee kun yksi könköttelee yhdellä jalalla menemään ja päästelee tasaisin väliajoin kirosanoja suustaan. Meillä pitäisi myös olla lauantaina juhlat 50-luvun teemalla mutta saa nähdä jääkö juhlat pitämättä. Tuo siivoaminen ja leipominenkin kuulostaa tällä hetkellä mahdottomalta. Harmittaa vain kun vieraat ja itse on panostanut asuihin ja mahdolisesti ei päästäkkään niitä esittelemään. No ehkä joku toinen kerta sitten. Nyt takaisin sohvan pohjalle, että saan jalan vaakatasoon ja säryn loppumaan. Aurinkoista ja puuhakasta päivää teille muille. :)


Toinen luun kalvaja

Ja toinen
Kyllä muuten hoitajia nauratti ensiavussa kun sanoin haavan tulleen koiranluusta. Harvemmin vissiin ihmiset menevät tikatavaksi astuttuaan koiranluun päälle. Meillä odotetaan jo kevättä ja kesää, entä teillä?

8.3.2013

Naistenpäivä

Keittiönpöydälle oli tupsahtanut kimppu tulppaaneita ja pannulla paistuu naistenpäivä lätyt. Nam! Lätyt eivät kuulemme oikein onnistu, mutta saanpahan vattuhilloa, jätskiä ja letun riekaleita, kelpaa minulle. :) Ihanaa naistenpäivän iltaa kaikille naisille.

7.3.2013

Ikea päivä

Eilen oli ikea päivä ja mukaan tarttui tuttuun tapaan kaiken tarpeellisen lisäksi paljon niitä ei niin tarpeellisia tavaroita. Se mitä lähdimme hakemaan oli hiilisuodattimet liesituulettimeen ja sisukset vaatekomeroihin ja ne onneksemme vihdoin saimme. Nyt siis liesituulettimen saa vihdoin käyttöön ja mikä parasta vaatteet niille tarkoitettuun komeroon. Ei enään ryttyisiä vaatteita sielä sun täälä ja tungettuna jokaiseen vapaana olevaan lipaston laatikkoon. Meillä on vaatekomero, jes! 



Orkidea sai uuden suojaruukun


Jakkarat ostettiin ajatuksella että käyvät sisälle ja ulos. 


Amppelit verannalle kevättä/kesää varten

Ja vihdoin sienäkello keittiöön

Ihan oikeat pyykkikorit, ei enään pahvilaatikoita


Nyt lähden koirien kanssa ulkoilemaan tuonne aurinkoon ja sen jälkeen taas ihastelemaan ja sylittelemään ystävän  pientä poika vauvaa. Ihanaa, aurinkoista torstaita.

2.3.2013

Unelmien Talo&Koti

Eilen vielä siinä illalla/yöllä rupesin postipinoa tutkimaan ja sieltähän löytyi uusin unelmien Talo&Koti. Nopeasti pläräsin sen läpi ja oli kannesta kanteen täynnä ihania koteja ja aivan ihania sisustus esineitä. Tämä numero oli kuin suoraan minulle tehty! Odotan vain että tämän päivän työt olisi jo ohi ja pääsisi sohvan nurkkaan istumaan ja lukemaan kunnolla lehden läpi. Aurinkoista lauantaita!






1.3.2013

Aika lentää siivillä

Olen laiminlyönyt blogin kirjoituksen kokonaan, oikein hävettää! Tälläkin viikolla mennyt/menee kuusi päivää töissä, illat ja aamut katoaa jonnekin ja ainukainen vapaapäivä kului heppaillessa, siivotessa ja koirien kanssa ulkoillessa. Miksei kukaan kertonut että kun tulee aikuiseksi aika kulkee nopeammin. Tai ehkä se vain tuntuu siltä. Tuntuu että aika riittää vain pakolliseen, ei mihinkään kivaan ja "ylimääräiseen".

Tänään oli kyllä ihana ilta, aika riitti myös ystäville. Töiden jälkeen ajelin ystävän kanssa toisen luo katsomaan 1,5viikkoa vanhaa poika vauvaa. Voi mikä virhe! Pieni (oikeasti ISO) vauvakuume kytee kokoajan ja tänään, kun sai sen pienen miehen syliin ja sai toista syöttää ei voinut olla hymyilemättä. Elämän pieniä iloja :)

Ihanaa perjantaita!