16.8.2013

Arjen pelastaja?

Tai sitten ei. No katsotaan miten käy. Eilen palkkapäivän kunniaksi ostin electoluxin ergorapido 2in1 imurin. Olen tuollaisesta haaveillut siitä asti kun niitä tuli kauppoihin, mutta yli 200euron hintaa en suostunut maksamaan. Nyt oli Mustassa pörssissä tarjous ja imurin hinta vain 99€.. Tarjous tosin oli vain tuolle pinkille värille, mutta minullehan se passasi taas paremmin kun hyvin.

Saa nähdä tuleeko tuosta se kuuluisa arjen pelastaja vai täysi turhake, joka päätyy vintille pyörimään. Ajatus oli, että tuolla saisi näppärämmin esim. rappuset imuroitua, kun raijaamalla isoa dysonia perässään ja kompuroimalla johtoon. Myös kissanhiekkalaatikon edustan jos saisi pidettyä siistimpänä nyt tuon avustuksella. Mene ja tiedä mutta kovat on odotukset.6 kommenttia:

 1. Me hankittiin samainen laite jokunen vuosi sitten. Hieman pettymys oli, kun imuteho ei ole kovinkaan hyvä, joten esim. eteisestä hiekkojen imurointi ei meinaa sillä onnistua. On sitten jäänyt hyvin vähälle käytölle. En sitten tiedä, onko nää muutamassa vuodessa hieman parantunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseä kanssa mietitytti/mietityttää tuo imuteho. Kisanhiekat ainakin sai suht näpsäkästi imuroitua hiekkalaatikon edustalta, mutta kunnollahan sen vasta näkee kun pääsee kokeilemaan vähän enemmän ja pidemmällä aikavälillä.

   Poista
 2. Ergorapido on kaukana turhakkeesta jos miulta kysytään. Ostin sen heti kun se tuli kauppoihin (oisko siitä kohta jo kuus vuotta?) ja koko sen ajan se on palvellut lähes jokapäiväisessä käytössä. Todella kätevä pikaimuri, myö ois hukuttu pölyyn jo monta kertaa ilman sitä. Miulla ei ainakaan ole ollut imutehossa valittamista, hiekat on lähteneet ainakin matoista hyvin, sepeliä se ihan ei jaksa imeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että meilläkin toimii ja saataisiin nuo nurkissa pyörivät koirankarvapallerot vähenemään. ;)

   Poista
 3. Tuollaisesta olen haaveillut minäkin....ja tuo väri on namu...:)
  Ihanatelee uusi lukijasi Irmastiina Ruusukummusta.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa! :) tuo on olut kyllä näppärä ja imuteho täysin riittävä. Hyvin saa koirankarvapallerot pois nurkista ja kissanhiekat äkkiä pois lattioilta.

  VastaaPoista